Партньори
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Партньори
![]() ![]() |
Mar 7 2006, 06:51 PM
Коментар
|
|
![]() Плямпало ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Форумци Коментари: 120 Регистриран: 10-December 05 Град: София Потребител No.: 32 Фен на: НАЦИОНАЛНИЯ! IRC никове: - Пол: женско 1000% |
Някой знае ли дали по някоя телевизия/по възможност да се приема в България
ПС:Знам само че е от 20h30min... -------------------- МОМЧЕТА,БЪЛГАРИЯ ВИ ОБИЧА И СЕ ГОРДЕЕ С ВАС!!
http://www.save-darina.org/ |
|
|
|
Mar 7 2006, 09:26 PM
Коментар
|
|
![]() дяволче ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: the root of the evil Коментари: 8,388,607 Регистриран: 19-November 05 Град: една мечта... Потребител No.: 3 IRC никове: *zeraful@* Пол: Мъж |
Канал 1 ? БТВ ? Диема ? Ринг ? ТВ България ?
Просто като знаеш часът прещракай програмите и ако имаш късмет ще хванеш мача :> -------------------- |
|
|
|
Mar 7 2006, 09:48 PM
Коментар
|
|
![]() Титуляр ![]() ![]() Група: Форумци Коментари: 57 Регистриран: 28-November 05 Град: В зона 3 ... Потребител No.: 19 Фен на: Националния отбор по волейбол.. IRC никове: don^vito , Ricardo`Garcia Пол: Последния път мъжко ... |
Единствено от Канал 1 проявяват интерес към волейбола като спорт...обаче пък те са толкова зле във всички отношения, че ако не е между национални или не участва български отбор...зарежи!Мога да ти кажа без да съм проверил - няма да го дават!Следи резултата в някой сайт или форум
-------------------- I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue. I love the way you kiss me, Your lips so soft and smooth. ![]() |
|
|
|
Mar 8 2006, 03:36 PM
Коментар
|
|
![]() Титуляр ![]() ![]() Група: Форумци Коментари: 57 Регистриран: 28-November 05 Град: В зона 3 ... Потребител No.: 19 Фен на: Националния отбор по волейбол.. IRC никове: don^vito , Ricardo`Garcia Пол: Последния път мъжко ... |
QUOTE(the_charming @ Mar 7 2006, 08:51 PM) Някой знае ли дали по някоя телевизия/по възможност да се приема в България ПС:Знам само че е от 20h30min... Мача НЕ е от 20:30!Мача е от 22:30 Московско време - 21:30 Българско! А 20:30 е френско...което е различно от това, което се предполага, че казваш. А ако искаш да го гледаш - опитай френските или руските.По бТВ има ШЛ по футбол, а Канал 1 е прекалено зает със сериали и т.н. Със сигурност по френска и по руска ще го предават. -------------------- I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue. I love the way you kiss me, Your lips so soft and smooth. ![]() |
|
|
|
Mar 8 2006, 06:35 PM
Коментар
|
|
![]() Плямпало ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Форумци Коментари: 120 Регистриран: 10-December 05 Град: София Потребител No.: 32 Фен на: НАЦИОНАЛНИЯ! IRC никове: - Пол: женско 1000% |
QUOTE а Канал 1 е прекалено зает със сериали защо ли вече почнах да свиквам с тва.. -------------------- МОМЧЕТА,БЪЛГАРИЯ ВИ ОБИЧА И СЕ ГОРДЕЕ С ВАС!!
|
|
|
Mar 9 2006, 02:07 PM
Коментар
|
|
И в крайна сметка :
Tours 2 : 3 Dinamo(M) -------------------- I love the way you look at me,
|
|
|
Mar 12 2006, 10:21 PM
Коментар
|
|
![]() Резерва ![]() Група: Форумци Коментари: 20 Регистриран: 26-November 05 Град: Русе Потребител No.: 10 Фен на: е как на кой - на националния отбор ;) IRC никове: SecreT* Пол: Жена |
a mejdu drugoto sym zasi4ala dosta pyti ma4ove da davat i po kanal 3
|
|
|
|
Mar 13 2006, 04:21 PM
Коментар
|
|
е и аз ама само от бг първенство..
-------------------- МОМЧЕТА,БЪЛГАРИЯ ВИ ОБИЧА И СЕ ГОРДЕЕ С ВАС!!
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 8th September 2010 - 06:50 PM |
Forum Information:
| Copyright: | © www.volleyball-bulgaria.com 2006 - 2007. Всички права запазени. |
| Author: | Екип на Volleyball-Bulgaria.Team |
| Powered by: | Sport Media Group |